Home Noord-Holland Amsterdam Grote horecacontrole in Amsterdam

Grote horecacontrole in Amsterdam

Agenten hebben woensdagmiddag een grote controle gehouden op twaalf detailhandel- en horecazaken in Amsterdam. Twee personen bleken illegaal te zijn en een aantal gokzuilen werden aagetroffen. Medewerkers van de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en Amsterdamse agenten voerden de controle uit naar arbeiders die aanwezig waren zonder verblijfs- of werkvergunning. De meeste winkeliers hadden hun zaken goed in orde maar bij een zaak bleken twee illegalen aan het werk te zijn. Tegen de eigenaar van de zaak is proces-verbaal opgemaakt.

In het stadsdeel Slotermeer werden in een tabakszaak, achter een schuifdeur, zeven illegale gokzuilen aangetroffen. Tegen de eigenaar zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…