Home Noord-Holland Amsterdam Verdachten van overval juwelier aangehouden

Verdachten van overval juwelier aangehouden

Op woensdagochtend vond er een wisseltruc plaats bji een juwelier. Het overvalalarm ging af en de politie werd gewaarschuwd. Na een achtervolging werden twee mannen aangehouden als verdachte in deze zaak. Omstreeks 11.30 uur wilde twee mannen een  wisseltruc plegen op een juwelier aan de Al Jarberi Kinkerstraat in Amsterdam. Twee mannen kwamen de winkel binnen. De juwelier werd hier slachtoffer van een wisseltruc en de mannen gingen er vandoor met een aantal sieraden.  De man ging nog achter de mannen aan maar werd geslagen door de mannen. Zij renden vervolgens naar een auto en reden hard weg. Omdat het overvalalarm was ingeschakeld kreeg de politie snel de melding en verschillende politieauto’s keken uit naar de vluchtauto. In de omgeving werd de vluchtauto gezien en na een korte achtervolging kon de auto op het Belgieplein worden ingesloten. De twee inzittenden werden direct aangehouden. De juwelier raakte niet gewond.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Mannen beroofd tijdens afspraakjes: wie is het ‘lokaas’?

De recherche doet onderzoek naar twee zaken waarin de slachtoffers tijdens een online gema…