Home Noord-Holland Amsterdam Tweetal ingerekend na straatroof

Tweetal ingerekend na straatroof

De politie heeft maandagmiddag in de Indische Buurt in Amsterdam twee jongens van 15 en 16 jaar aangehouden na een straatroof. De twee werden vrijwel op heterdaad betrapt door de politie. Agenten zagen die dag omstreeks kwart over twee op de Sumatrastraat een man en een vrouw achter twee jongens aanrennen. De vrouw bleek zojuist op straat te zijn beroofd van haar mobiele telefoon. De agenten namen de achtervolging over, die eindigde bij een aantal boxen elders in de wijk. Daar bleken de twee zich te hebben verschanst. Omdat ze weigerden de deur open te maken werd die door agenten opengebroken, waarna de twee werden ingerekend. Beide jongens zijn voor nader onderzoek en verhoor in verzekering gesteld. Het 26-jarige slachtoffer was bij de straatroof met de schrik vrij gekomen.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Overleden vrouw in IJ: vermoedelijk sprake van misdrijf

Update 30 november 2023, 18:30 uur; Na verder onderzoek is de identiteit van de overl…