Home Noord-Holland Amsterdam Scooterrijder onderuit en breekt been

Scooterrijder onderuit en breekt been

Een 18-jarige scooterrijder heeft zijn been gebroken nadat hij maandag bijna in botsing kwam met een tram op de Marnixstraat in Amsterdam. Maandag kreeg de politie rond half 10 een melding van een aanrijding tussen een tram en scooter. Ter plaatse zagen zij de bestuurder van de scooter onderuit naast de tram liggen.

De scooter kwam vanaf de Bloemgracht de Tweede Hugo de Grootstraat in. De tram, die vanaf het Marnixplein naar de Rozengracht reed kwam op hetzelfde moment aanrijden. Op de kruising waagde de scooterbestuurder het volgens de trambestuurder om op het laatste moment voor de tram langs te rijden. De bestuurder van de tram moest hierdoor hard op zijn rem trappen. Een aanrijding was hiermee voorkomen, maar door het uitwijken viel te bestuurder van de scooter op de grond.

De scooterbestuurder kon zich niets van wat gebeurd was herinneren. Hij is met de ambulance mee gegaan en snel werd duidelijk dat hij een beenbreuk overhield aan zijn actie.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Aanhouding verdachte steekincidenten Prins Hendrikkade en Warmoesstraat

In het onderzoek naar twee steekincidenten in het centrum van Amsterdam is op zondag 1 okt…