Home Noord-Holland Amsterdam Automobilist aangehouden na verkeersruzie

Automobilist aangehouden na verkeersruzie

Een 38-jarige automobilist uit Amsterdam is dinsdagochtend door de politie in zijn woonplaats aangehouden na een verkeersruzie. De man zou daarbij op een fietser zijn ingereden. Een 25-jarige fietser kreeg het rond kwart voor tien op de rotonde aan de Amstelveenseweg met de automobilist aan de stok toen hij naar zijn zeggen door hem was afgesneden. Toen de fietser de automobilist daarover aansprak zou de man op hem zijn ingereden. Daardoor zag de fietser zich genoodzaakt om van de fiets te springen om erger te voorkomen. De automobilist was daarna doorgereden. Nadat de politie was gewaarschuwd zagen agenten even later op de Haarlemmerweg de bewuste auto rijden. De bestuurder werd vervolgens aangehouden en zit vast.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Overleden vrouw in IJ: vermoedelijk sprake van misdrijf

Update 30 november 2023, 18:30 uur; Na verder onderzoek is de identiteit van de overl…