Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Openlijke geweldpleging

Openlijke geweldpleging

Drie mannen van 22, 24 en 26 jaar uit ’t Zand, Schagen en Amsterdam zijn zaterdagochtend rond 03.00 uur aangehouden op de Gedempte Nieuwesloot in Alkmaar voor openlijke geweldpleging. Een 21-jarige man uit Alkmaar stond hier bij een snackbar toen er een ruzie ontstond. De man liep samen met zijn vrienden hierop af en werd plotseling geduwd. Hij viel en werd tegen zijn hoofd geschopt. Hij moest naar de EHBO en moest ter controle in het ziekenhuis blijven. Ook een vriend van hem was geslagen. De drie verdachten waren weggelopen, maar konden even later op aanwijzen van een van de slachtoffers worden aangehouden.

Laad meer Alkmaar

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van schietincident Nieuwlandhof

De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident dat vrijdag 30 september 2022 r…