Home Flevoland Almere Aanhouding op heterdaad

Aanhouding op heterdaad

Vrijdag zag een beveiliger twee mannen een bedrijf binnengaan. Rond 18.10 uur kwam de melding dat twee mannen een bedrijf aan de Televisieweg in Almere waren binnengegaan. Agenten kwamen ter plaatse en zagen twee personen wegrennen in de richting van de busbaan. De achtervolging werd ingezet en de twee, een 38-jarige man uit Groningen en een 21-jarige man uit Amsterdam, werden aangehouden. In het pand bleek op verschillende verdiepingen braakschade en er werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De mannen zitten vast.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Aanhouding verdachte steekincidenten Prins Hendrikkade en Warmoesstraat

In het onderzoek naar twee steekincidenten in het centrum van Amsterdam is op zondag 1 okt…