Home Noord-Holland Amsterdam Zware mishandeling na ingrijpen

Zware mishandeling na ingrijpen

Een 34-jarige man uit Zaandam is donderdagavond aangehouden omdat hij een Amsterdammer ernstig heeft mishandeld. De politie kreeg melding dat iemand met een voorwerp geslagen zou zijn voor de ingang van de Perim in Zaandam. De Zaandammer had ruzie met een vrouw en mishandelde haar. De Amsterdammer schoot te hulp maar hierop reageerde de Zaandammer agressief. Hij viel de Amsterdammer aan en kwam later terug met een voorwerp waarmee hij hem sloeg en bedreigde. De politie werd gealarmeerd en kon de verdachte aanhouden die na verhoor in verzekering is gesteld. De politie onderzoekt de zaak verder.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident metrostation Reigersbos

Bij een steekincident op metrostation Reigersbos is donderdagmiddag 7 december omstreeks 1…