Home Noord-Holland Amsterdam Verdachte straatroof Bijlmerplein herkend en aangehouden

Verdachte straatroof Bijlmerplein herkend en aangehouden

De jongen die gezocht werd in verband met een straatroof op het Bijlmerplein is dankzij het tonen van camerabeelden aangehouden. Het gaat om een 20-jarige inwoner van Amsterdam. Op het Bijlmerplein werd vrijdagmiddag 8 februari omstreeks 16:45 een 17-jarige jongen met geweld beroofd van zijn mobiele telefoon. Nabij de onderdoorgang bij de Mc Donalds wordt het slachtoffer tegen een muur geduwd. Een jongen fouilleert hem net zo lang tot hij zijn mobiele telefoon vindt. Voor hij ervandoor gaat slaat hij het slachtoffer nog in zijn gezicht.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Ruit opgeblazen van juwelier op de Hogeweg

In de nacht van woensdag op donderdag 8 december is een ruit van een juwelier op de Hogewe…