Home Noord-Holland Amsterdam VENUEZ Hospitality & Style Awards 2012 uitgereikt

VENUEZ Hospitality & Style Awards 2012 uitgereikt

Maandag 25 maart werden de VENUEZ Hospitality & Style Awards 2012 uitgereikt in Hotel Okura in Amsterdam. Het vijfsterren deluxe hotel was het decor van hét meest glamorous event dat de horeca en hospitality industrie rijk is. Iedereen die er toe doet in de horecawereld was aanwezig in stijlvolle gala jurk of smoking. Onder het genot van een culinair viergangen diner werden de felbegeerde awards uitgereikt door presentatrice Renate Schutte. De uitreiking werd afgewisseld met top entertainment van een bigband die geheel aansloot bij het thema Let’s go big tonight. In totaal werden er in tien categorieën awards uitgereikt waarbij Coffee Bru en Starbucks The Bank in Amsterdam beiden een award voor Best Coffee Bar 2012 in ontvangst mochten nemen.

Foto (c) Gino Van Meenen
Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Recherche onderzoekt mogelijk verband tussen twee steekincidenten in Noord

Op vrijdagavond hebben op de Houdringe en (vermoedelijk op) het Park Warnsborn/Mariendaal …