Home Noord-Holland Amsterdam Vrouw met groot aantal bekeuringen aangehouden

Vrouw met groot aantal bekeuringen aangehouden

De politie heeft donderdagavond een vrouw aangehouden omdat zij nog een groot aantal bekeuringen had openstaan. Rond 18.45 uur werd een 45-jarige automobiliste uit Amsterdam gecontroleerd op de Hof ter Weydeweg. Tijdens de controle bleek dat de auto niet verzekerd was, de APK al anderhalf jaar verlopen en de vrouw gesignaleerd stond. In totaal stonden nog acht bekeuringen voor een bedrag van ruim 1600, – euro open. De Amsterdamse werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…