Home Noord-Holland Amsterdam Weer 2 aanhoudingen in onderzoek naar woningoverval Hoofddorp

Weer 2 aanhoudingen in onderzoek naar woningoverval Hoofddorp

Het overvallenteam heeft twee aanhoudingen verricht in het onderzoek naar de woningoverval op het Mastbos in Hoofddorp. Deze woningoverval vond plaats op 18 januari jl. Voor deze woningoverval werden al eerder –direct na de overval- drie verdachten aangehouden. Na onderzoek bleken twee van dit drietal op verdenking van betrokkenheid ingesloten te kunnen worden.

In het verdere onderzoek naar deze woningoverval konden echter nog twee personen als verdachten worden aangemerkt: een 44-jarige vrouw uit Hoofddorp en een 19-jarige Amsterdamse. Beide vrouwen zijn aangehouden en ingesloten op verdenking van betrokkenheid bij de woningoverval op het Mastbos. Het overvallenteam zet het onderzoek voort.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Man neergestoken in stadsbus: recherche zoekt andere inzittenden

Zondagmiddag 3 december 2023 werd in stadsbus 34 richting het Olof Palmeplein een 30-jarig…