Home Noord-Holland Amsterdam Kop-staart-botsing op de Diependaalselaan in Hilversum

Kop-staart-botsing op de Diependaalselaan in Hilversum

Een 77-jarige man raakte donderdagmiddag gewond bij een aanrijding in Hilversum. Rond 12.25 uur vond er een aanrijding plaats op de Diependaalselaan. De politie werd gealarmeerd en meerdere agenten gingen ter plaatse. Daar bleek dat het ging om een kop-staart-botsing. De drie betrokken voertuigen kwamen uit de richting van de Loosdrechtseweg en reden in de richting van de Kerkelandenlaan. Tussen de twee kruisingen stond een file. Door onbekende oorzaak reed het achterste voertuig, bestuurd door een 41-jarige vrouw uit Loosdrecht, op het middelste voertuig. Het middelste voertuig, bestuurd door een 77-jarige man uit Hilversum, werd daardoor tegen zijn voorganger aangedrukt. De voorste auto werd bestuurd door een 32-jarige vrouw uit Amsterdam. De 77-jarige man uit Hilversum moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen raakten niet gewond bij de aanrijding.

 

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…