Home Noord-Holland Amsterdam Vrouwen aangehouden na winkeldiefstal met geprepareerde tassen

Vrouwen aangehouden na winkeldiefstal met geprepareerde tassen

De politie heeft woensdagmiddag twee vrouwen van 27 en 31 jaar uit Amsterdam aangehouden na winkeldiefstal. De twee werden in de gaten gehouden en betrapt op diefstal in een warenhuis en een kledingzaak op de Haarlemmerstraat in Leiden. De politie werd door beveiliging gewaarschuwd waarna de twee in de buurt werden aangehouden. De vrouwen hadden geprepareerde tassen vol met kleding bij zich. De politie maakt proces-verbaal op tegen de vrouwen. Tevens kregen ze alle twee een winkelverbod voor de winkels uitgereikt.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…