Home Noord-Holland Amsterdam Krat bier gestolen

Krat bier gestolen

De politie hield dinsdagavond een 29-jarige man uit Amsterdam aan op de Hannie Schaftstraat in Purmerend. Een bewoner zag tijdens het uitlaten van zijn honden, twee mannen in een tuin lopen die daar niet woonden. Hij reageerde direct en zorgde ervoor dat de politie gebeld werd. De mannen stalen even later een krat bier uit een andere achtertuin. De man die zijn honden uitliet, werkte een van de twee verdachten naar de grond. De andere verdachte is er vandoor gegaan in onbekende richting. Agenten arresteerden de man en namen hem mee naar het politiebureau. Hij zit vast.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…