Home Noord-Holland Amsterdam Aanhouding dankzij warmtebeeldcamera

Aanhouding dankzij warmtebeeldcamera

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie in de Van Woustraat in Amsterdam een inbraak verijdeld. Twee verdachten zijn aangehouden, waarvan één met behulp van een warmtebeeldcamera.

Rond twee uur die nacht kreeg de politie de melding dat twee mannen probeerden in te breken in een restaurant in de Van Woustraat. Toegesnelde agenten konden al snel een 23-jarige Amsterdammer aangehouden. De andere verdachte maakte zich echter uit de voeten.

Agenten volgden de vluchtende man, maar deze verdween uit het zicht in de Servaes Noustraat. Met behulp van de warmtebeeldcamera hadden ze hem echter snel weer in beeld: de 22-jarige Amsterdammer lag verstopt onder een bestelbus. Ook hij werd aangehouden.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Update; aanhoudingen WK wedstrijd Marokko-Spanje

Ondanks alle inspanningen voorafgaand aan de wedstrijd Marokko-Spanje, waarin maximaal de …