Home Noord-Holland Amsterdam 17-Jarige automobilist met auto in greppel

17-Jarige automobilist met auto in greppel

Door nog onbekende oorzaak belandde vrijdagavond rond middernacht een personenauto in de greppel langs de A2 ter hoogte van Weert. Een 21-jarige inzittende man uit Landgraaf raakte hierbij licht gewond en werd per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Daar is hij ter observatie opgenomen. De 17-jarige bestuurder uit Amsterdam had behalve geen rijbewijs teveel alcohol gedronken en in de auto werd later hennep aangetroffen. De aangehouden bestuurder zegt dat hij van achteren werd aangereden en toen in een slip is geraakt. Er werd geen andere partij aangetroffen op de plek van de aanrijding. De verklaringen en bevindingen lopen op dat punt uit elkaar en dat is de reden dat de politie de auto in beslag heeft genomen voor verder onderzoek.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Overleden vrouw in IJ: vermoedelijk sprake van misdrijf

Update 30 november 2023, 18:30 uur; Na verder onderzoek is de identiteit van de overl…