Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdammer aangehouden voor overval op Aldi in Haarlem

Amsterdammer aangehouden voor overval op Aldi in Haarlem

Na onderzoek van het overvallenteam en de recherche in Haarlem, is deze week een 25-jarige verdachte aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op de Aldi in de Tempeliersstraat in Haarlem. De overval vond plaats op zaterdagavond 7 juli 2012 rond 18.00 uur. Tijdens deze overval bedreigde de overvaller een personeelslid met een wapen en dwong haar om geld af te geven. Hierna ging de overvaller er vandoor in onbekende richting.

Na deze overval is direct een onderzoek opgestart en is ook de media gevraagd om beelden van de verdachte te tonen. Tijdens dit onderzoek kwamen de rechercheurs op het spoor van deze 25-jarige Amsterdammer.

De Amsterdammer is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris en zijn inbewaringstelling is bevolen.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…