Home Noord-Holland Amsterdam Verdachte straatroof station Zuid WTC meldt zich

Verdachte straatroof station Zuid WTC meldt zich

Een jonge man die ervan verdacht wordt een 13-jarige jongen bedreigd en beroofd te hebben, heeft zichzelf na aandacht voor de zaak in de media gemeld bij de politie. Het gaat om een 14-jarige jongen uit Amsterdam.

Woensdag 6 maart zonden de opsporingsprogramma’s Bureau 020 en Ter Plaatse beelden uit van drie jongens die op 1 februari een 13-jarige jongen bedreigden en beroofden op Station Zuid. Terwijl twee van hen toekeken, vertelde een derde aan het slachtoffer dat hij een mes bij zich had en hij de telefoon van het slachtoffer wilde, anders zou hij steken.

Uiteraard is het team nog op zoek naar de overige twee verdachten.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Zware mishandeling Albert Cuypstraat, slachtoffer met meerdere botbreuken

In de nacht van vrijdag 25 november op zaterdag 26 november is een 41-jarige man slachtoff…