Home Noord-Holland Amsterdam Bij botsing tussen twee fietsers rijdt één door

Bij botsing tussen twee fietsers rijdt één door

De politie is op zoek maar getuigen van een aanrijding tussen twee fietsers. Bij de botsing op 4 maart 2013 op de kruising bij de Reijnier Vinkeleskade in Amsterdam is één fietser doorgereden. Rond half vier kreeg de politie een melding van een vrouw die gevallen zou zijn met de fiets. Toen de politie bij de vrouw arriveerde stond de ambulance er al. Er bleek een botsing te zijn geweest tussen twee fietsers, maar er was echter maar een fietser te bekennen. Namelijk een vrouw die door de aanrijding was gevallen en naar het ziekenhuis moest voor controle. De andere fietser bleek spoorloos.

Het slachtoffer kon zich niet veel meer herinneren van de andere fietser. Ze wist alleen dat het ging om een blanke vrouw. Het kan zo zijn dat de aanrijder niets heeft gemerkt van het ongeval. Het slachtoffer heeft er een gebroken heup aan overgehouden.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…