Home Noord-Holland Amstelveen Videosurveillanten druk aan het werk in de regio.

Videosurveillanten druk aan het werk in de regio.

Vanmiddag en vanavond zijn onopvallende videosurveillanten aan ’t werk geweest in de regio. De agenten controleerden op de: N200/N201/N202/N203/N205/N207/N208/N242/N245/N246 en op de: A4/A5/A7/A8/A9 en de A10. Dit om de verkeersveiligheid op de wegen in Noord-Holland te verhogen en de echte wegmisbruikers aan te pakken. Tijdens de ritten is er niemand van de tv-producent die de acties wekelijks op tv laat zien, mee geweest, dus deze acties zullen niet te zien zijn op tv.

Een wegmisbruiker die op de A9 ter hoogte van Beverwijk reed, trok door zijn asociale rijgedrag direct de aandacht van de videosurveillanten. Hij kreeg deze aandacht, aangezien de wegmisbruiker, een 22-jarige Velsenaar, zichzelf en overige mensen in gevaar bracht, doordat hij onder anderen rechts inhaalde, het rode kruis boven de weg negeerde, ruim 37 km/uur te hard reed, geen voorrang verleende aan een voetganger bij een voetgangersoversteekplaats binnen de bebouwde kom en niet handsfree aan het bellen was tijdens het rijden. De Velsenaar werd door de videosurveillanten veilig aan de kant gezet en is direct aangemeld voor de Educatieve Maatregel Gedrag. Daarnaast heeft hij de nodige bekeuringen meegekregen.

Laad meer Amstelveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Man neergestoken in stadsbus: recherche zoekt andere inzittenden

Zondagmiddag 3 december 2023 werd in stadsbus 34 richting het Olof Palmeplein een 30-jarig…