Home Noord-Holland Amsterdam Mannen met 956 statiegeldkratjes aangehouden

Mannen met 956 statiegeldkratjes aangehouden

Twee mannen uit Weesp, in de leeftijd van 19 en 21 jaar, zijn maandag 4 maart 2013 omstreeks 19.15 uur in Amsterdam aangehouden. Zij vervoerden in hun bestelbus 956 lege plastic statiegeldkratjes. Zij konden de herkomst van de kratjes niet verklaren. De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de kratjes, die ongeveer een waarde van meer dan 3600 euro vertegenwoordigen.

De bestuurder van de bestelbus viel op omdat hij op de snelweg bij Amsterdam te hard reed en onvoldoende afstand hield. Bij controle in de laadruimte bleek dat daar een enorme hoeveelheid lege kratjes waren opgestapeld, waarvan de mannen de herkomst niet konden verklaren. In de kratjes worden normaal gesproken groenten vervoerd. Het vermoeden bestaat dat deze van diefstal afkomstig zijn.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – mishandeling in tram – Osdorpplein – Amsterdam

Nietsvermoedend in de tram stappen en vervolgens met grof geweld mishandeld worden: het ov…