Home Noord-Holland Amsterdam Woninginbreker aangehouden

Woninginbreker aangehouden

Een 39-jarige man uit Amsterdam werd woensdagochtend rond 12.00 uur aangehouden op de Polderweg in Den Helder. De politie kreeg een melding van een oplettende buurtbewoner van een inbraak aan de Javastraat en kreeg een signalement door van de verdachte. Op de Polderweg werd de verdachte aangetroffen. Hij werd aangehouden. De man had twee laptops bij zich en een mes. Dit werd in beslag genomen. Bij de woning bleek aan de achterzijde een bovenlicht geforceerd te zijn. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau in Den Helder.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…