Home Noord-Holland Amsterdam PSV verliest dure punten, Ajax weigert flink in te lopen

PSV verliest dure punten, Ajax weigert flink in te lopen

De topper in de Kuip, Feyenoord – PSV , is geëindigd in een 2-1 winst voor de thuisploeg. Een grote deceptie voor de Eindhovenaren, die vooraf hadden aangekondigd Feyenoord pijn te willen doen, en de ploeg uit Rotterdam definitief uit te schakelen in de strijd om het landskampioenschap. Het voornemen van de ploeg van Dick Advocaat slaagde echter in zijn geheel niet.

Voor rust had Lens PSV met een knappe goal nog op voorsprong gebracht, maar treffers van Schaken en Pellè maakten de voorsprong van PSV ongedaan. Door de nederlaag nadert Feyenoord PSV nu op drie punten, Ajax staat daar nog tussen. De Amsterdammers speelden tegen ADO Den Haag wederom een slechte wedstrijd en het lijkt alsof de mannen van trainer Frank de Boer er ondanks de tweede plaats niet meer in geloven. De wedstrijd in de ArenA eindigde in een 1-1 gelijkspel, waardoor Ajax PSV nu volgt op 2 punten.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…