Home Noord-Holland Amsterdam CTO Amsterdam Talent Team hofleverancier dames onder 17

CTO Amsterdam Talent Team hofleverancier dames onder 17

KNVB-coach Maria van Kortenhof heeft achttien speelsters geselecteerd voor de dubbele ontmoeting van het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar tegen Noorwegen. Daarvan zijn maar liefst vijf speelsters van het CTO Amsterdam Talent Team. Oranje komt maandag 25 februari (19.00 uur) en woensdag 27 februari (12.30 uur) in actie tegen de Noorse leeftijdsgenoten. De dubbele ontmoeting vindt plaats in Vianen. De wedstrijden worden gespeeld op de voetbalvelden van vv Brederodes op Sportpark Blankenstijn.

De volgende speelsters zijn geselecteerd:

Yentl Abbing (CTO Amsterdam Talent Team), Suzanne Admiraal (ADO ’20), Lucie Akkerman (SO Soest), Lineth Beerensteyn (ADO Den Haag), Sharon Bruinenberg (Beloften PEC Zwolle), Mandy van Dijk (ADO Den Haag), Jessie Eikenhout (CTO Amsterdam Talent Team), Riff Ekelschot (CTO Amsterdam Talent Team), Jip van Haaster (CTO Amsterdam Talent Team), Tiny Hoekstra (SC Heerenveen), Hiske Huisman (CTO Amsterdam Talent Team), Inessa Kaagman (Hollandia), Jessie van Leeuwen (ADO Den Haag), Corine Peels (Brabantia), Jill Roord (FC Twente Voetbalacademie BV), Kelly Steen (Zandvoort s.v.), Laura Strik (Margriet) en Kim van der Werff (ATC ’65 / Beloften FC Twente Vrouwen).

Voorbereiding op EK-kwalificatie
De oefenduels zijn onderdeel van de voorbereiding van Onder 17 op de tweede ronde van het EK-kwalificatietoernooi. De ploeg van KNVB-coach Maria van Kortenhof treft in deze zogeheten eliteronde van het Europees kampioenschap in 2013 Denemarken, Duitsland en gastland België. De duels in groep 1 vinden plaats van 7 tot en met 12 maart 2013. Aan de eliteronde doen zestien landen mee, verdeeld over vier groepen van vier teams. De groepswinnaars vormen het deelnemersveld van het EK 2013 in Zwitserland. Deze EK-eindronde, het ‘UEFA European Women’s Under-17 Championship’, staat van 25 tot en met 28 juni 2013 op het programma.
 
Gratis Oranje bezoeken? Dat kan!
Wil jij de Speelsters onder 17 live in actie zien? Dat kan! De toegang tot beide wedstrijden is gratis en er is bij Sportpark Blankenstijn genoeg parkeergelegenheid. Adres: Sportpark Blankenstijn, Langeweg 4, 4133 AX in Vianen.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…