Home Noord-Holland Amsterdam Zwaar gewonden bij kettingbotsing op de A9 ter hoogte van lijnden [VIDEO]

Zwaar gewonden bij kettingbotsing op de A9 ter hoogte van lijnden [VIDEO]

Op de A9 bij Lijnden heeft donderdagochtend rond tien uur een kettingbotsing plaatsgevonden, hierbij zijn negen auto’s  op elkaar gebotst. De Hulpdiensten rukten massaal uit voor het ongeval. Bij het ongeval zijn meerdere personen gewond geraakt. De verkeersongevallenanalyse (VOA) zal de toedracht van het ongeval trachten te achterhalen. Het verkeer in de richting Badhoevedorp liep ernstige vertraging op. Het verkeer kon over één rijstrook verder.  Zes zwaar beschadigde auto’s werden door een bergingsauto afgesleept. Drie beschadigde auto’s konden weer verder rijden.

[youtube]http://youtu.be/GwnVZHRVlAw[/youtube]

Klik hier voor meer video’s van KjH4mobile:

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…