Home Noord-Holland Amstelveen Amstelveen – Gewapende overval op supermarkt in Amstelveen; politie zoekt getuigen

Amstelveen – Gewapende overval op supermarkt in Amstelveen; politie zoekt getuigen

Op woensdagavond is een supermarkt overvallen aan de Maalderij in Amstelveen. Hierbij is één medewerker lichtgewond geraakt.

Rond 21.50 uur stapt een man de winkel binnen en wacht geduldig bij de servicebalie. Als de medewerker hem helpt, pakt de man ineens een mes en bedreigt hij hiermee het personeelslid. De geschrokken medewerker opent de kassalade een de overvaller doet hieruit een greep. Dan slaat de gewapende overvaller op de vlucht. Een collega van het slachtoffer probeert hem in zijn vlucht nog tegen te houden, maar dit lukt helaas niet. Deze medewerker heeft hierbij lichte verwondingen opgelopen. De politie wordt direct gealarmeerd maar de dader wordt niet meer aangetroffen. 

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Aanhouding na steekincident in Alkmaar

Een 53-jarige man uit Alkmaar is zaterdagmiddag rond 16.15 uur aangehouden na een conflict…