Home Noord-Holland Amstelveen Amstelveen – Twee zwaar gewonden bij ongeval Sportlaan

Amstelveen – Twee zwaar gewonden bij ongeval Sportlaan

Bij een verkeersongeval op de Sportlaan op donderdagochtend 10 januari 2019 zijn twee personen zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken en beeldmateriaal dat is opgenomen, bijvoorbeeld met dashcams.

Het ongeval vond rond 09.20 uur plaats. Hierbij kwamen een 14-jarige fietser en een 37-jarige motorscooterrijder met elkaar in botsing. Beiden zijn zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De familie van beide slachtoffers is door de politie hiervan op de hoogte gebracht. Een ambulance is door de politie naar het ziekenhuis begeleid.

Het ongeval vond plaats voor een school en veel leerlingen waren getuige van de gevolgen van deze aanrijding. De politie heeft in verband hiermee slachtofferhulp ingeschakeld. Een bemanningslid van de politieheli heeft overzichtsfoto’s gemaakt ten behoeve van het politieonderzoek.

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Woninginbraak Zeeburgerpad

De recherche heeft duidelijke camerabeelden waarop verdachten van een woninginbraak goed t…