Home Noord-Holland Amstelveen Amstelveen – Inbrekers op heterdaad betrapt

Amstelveen – Inbrekers op heterdaad betrapt

Twee inbrekers zijn op 5 januari aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Faustlaan. De politie nam de gestolen goederen en het inbrekerswerktuig, dat zij bij zich hadden, in beslag. De mannen, 23 en 39 jaar oud, zonder vaste woon- of verblijfplaats, worden vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De inbrekers verschaften zich met grof geweld met een breekijzer toegang tot de achterzijde van een woning. Ze namen diverse persoonlijke eigendommen en apparatuur mee. Ze zijn direct na de inbraak op de Beneluxbaan door de politiemensen, die in burger in de wijk surveilleerden, in de kraag gevat. Op dat moment hadden ze de gestolen spullen nog in hun bezit.

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politiemedewerker geschorst

De politiechef van de eenheid Amsterdam heeft een politiemedewerker geschorst. De agent wo…