Home Noord-Holland Amstelveen Amstelveen – Dat is een duim waard

Amstelveen – Dat is een duim waard

Een teamchef van basisteam Amstelveen heeft deze week aan een bewoner van deze gemeente een duim uitgereikt.

Hij was zo alert om de politie via 112 te alarmeren dat twee jongens zich verdacht ophielden in de wijk Elsrijk. Hij volgde ze met zijn eigen auto en kwam uiteindelijk bij het metrostation uit, zodat ze daar op zijn aanwijzing zijn aangetroffen. De twee waren kennelijk op inbrekerspad gelet op het inbrekerswerktuig dat zij bij zich hadden en zijn aangehouden. De politie heeft het inbrekerswerktuig in beslag genomen en proces-verbaal opgemaakt.
 

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vluchtende winkeldief overleden

De man die gisteren na verdenking van een winkeldiefstal, maandag 18 juni, zwemmend probee…