Home Noord-Holland Amstelveen Amstelveen – Gezocht – Inbraak bij bedrijf

Amstelveen – Gezocht – Inbraak bij bedrijf

De politie is bezig met een onderzoek naar een inbraak bij een bedrijf aan de Afmijnstraat in Amstelveen.

Op woensdag 18 oktober heeft er tussen 22.10 en 22.45 uur een inbraak plaatsgevonden bij een pand van een bedrijf in koelelementen. Bij de inbraak is een kluis meegenomen. De kluis zat vast aan een muur, maar dat heeft de inbrekers niet kunnen tegenhouden om hem los te krijgen. Bij de inbraak is onder meer een bankpas meegenomen waar nog dezelfde avond geld mee is opgenomen. Van één van deze transacties, aan de Van Woustraat, zijn camerabeelden. Op de beelden is te zien dat een man uit een auto stapt en de straat oversteekt naar de geldautomaat. De man doet zijn best zijn gezicht te bedekken, maar desondanks is hij gedeeltelijk te zien.

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Verdachten overval Kikkensteinstraat gezocht

De politie is op zoek naar twee verdachten die woensdagochtend 16 mei een winkel op de Kik…