Home Noord-Holland Amstelveen Amstelveen – Fietsster zwaar gewond bij aanrijding

Amstelveen – Fietsster zwaar gewond bij aanrijding

Bij een aanrijding tussen een taxibus en twee fietssters op zondagmorgen 29 oktober 2017 op de Beneluxbaan is een 16-jarig meisjes zwaar gewond geraakt. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen.

Kort na 02.00 uur vindt de aanrijding plaats op de kruising van de Beneluxbaan en de Van der Hooplaan. Beide fietssters uit Amstelveen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Eén van de meisjes blijkt zwaar gewond en verblijft nog in het ziekenhuis.

De 51-jarige taxichauffeur uit Amstelveen heeft een blaastest ondergaan en hieruit blijkt dat hij geen alcohol heeft gedronken.

De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld en de fietsen en de taxibus te  behoeve van het onderzoek in beslaggenomen. Bent u getuige geweest van deze aanrijding? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…