Home Noord-Holland Amstelveen Bromfietsster en duopassagier gewond bij botsing

Bromfietsster en duopassagier gewond bij botsing

Op de Poelweg in De Kwakel zijn maandagavond 6 mei een 32-jarige vrouw uit Amstelveen en haar 11-jarige dochter gewond geraakt bij een verkeersongeval. Beiden kwamen even voor acht uur in botsing met een auto. De automobilist, een 28-jarige man uit Rijsenhout, kwam met de schrik vrij.

Beide slachtoffers reden op de brommer over de Poelweg richting Randweg toen ze door de automobilist werden ingehaald. Toen de automobilist vervolgens rechtsaf een inrit in reed zag hij de bromfietsster over het hoofd waarna een aanrijding volgde. De beide slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Geen van de bestuurders had gedronken, aldus de politie. Er wordt nog wel onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van het ongeval.

Laad meer Amstelveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Amstelveen – Hondje doodgebeten in Amstelveen

Aan het Westelijk Halfrond in Amstelveen is vandaag rond 15.30 uur een hondje komen te ove…