Home Noord-Holland Amstelveen Duo aangehouden na ontdekking hennepkwekerij

Duo aangehouden na ontdekking hennepkwekerij

In een flatwoning aan de Carmenlaan in Amstelveen heeft de politie dinsdagochtend 9 april twee mannen van 42 en 44 jaar zonder vaste woonplaats aangehouden. Dat gebeurde na de ontdekking van een hennepkwekerij in de woning. Door buurtbewoners was rond half negen een melding van een verdachte situatie gedaan, waarop agenten poolshoogte gingen nemen. Zo zou er sprake zijn van twee verdachte mannen die het pand binnen waren gegaan terwijl ze er niet zouden wonen. Binnen troffen agenten de twee mannen van 42 en 44 jaar aan en een hennepkwekerij. Alleen de hennepplanten ontbraken. De kwekerij is ontmanteld en de twee mannen zijn voor onderzoek ingesloten.

Laad meer Amstelveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Amstelveen – Hondje doodgebeten in Amstelveen

Aan het Westelijk Halfrond in Amstelveen is vandaag rond 15.30 uur een hondje komen te ove…