Home Noord-Holland Amstelveen Wietplantage met 340 planten in Amstelveen

Wietplantage met 340 planten in Amstelveen

Een wietgeur rondom de Grote Beer in Amstelveen heeft woensdag 27 maart geleid tot de vondst van een wietplantage met 340 planten. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht. Buurtbewoners klaagden bij de politie over een wietgeur in de flat. Toen de politie zelf ging kijken was de brandweer al ter plaatse. Om de woning hing een duidelijke wietlucht. Nadat de brandweer van buitenaf de woning in keek bleek er daadwerkelijk een wietplantage in de woning te zijn.

Toen de politie een kijkje nam in de woning troffen zij twee kamers vol wietplanten aan. In totaal ging het om 340 wietplanten. De woning was kennerlijk ingericht voor het telen van wiet en maakte een niet bewoonde indruk

De woning is inmiddels ontruimd en de politie is nog op zoek naar verantwoordelijken voor de hennepteelt.

Laad meer Amstelveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Amstelveen – Hondje doodgebeten in Amstelveen

Aan het Westelijk Halfrond in Amstelveen is vandaag rond 15.30 uur een hondje komen te ove…