Home Noord-Holland Zuidoostbeemster – Gezocht – Poging woningoverval – Zuiderpad – Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster – Gezocht – Poging woningoverval – Zuiderpad – Zuidoostbeemster

Woensdag 3 januari 2024 heeft er een poging woningoverval plaatsgevonden aan het Zuiderpad in Zuidoostbeemster. Heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

Rond 05.20 uur schrikt de 74-jarige bewoonster wakker als zij een harde klap hoort in het huis. Vervolgens hoort zij meerdere personen de trap oplopen. Voor het slachtoffer het weet, staat één van deze personen in haar slaapkamer die met geweld de vrouw bedreigt haar bezittingen af te geven. Het slachtoffer wordt hierbij meerdere keren geslagen op het hoofd. Nadat het slachtoffer aangeeft haar bezittingen niet af te kunnen geven, besluiten de verdachten te vluchten. De vrouw liep bij dit geweldsincident geen verwoningen op maar is wel erg geschrokken.

Getuigenoproep

Van de verdachten is geen duidelijk signalement bekend. De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die ons meer kunnen vertellen over deze poging woningoverval.

Weet u meer over dit incident, neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt zijn gemaakt tussen 05.15 uur en 05.45 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2024001466.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…