Home Noord-Holland Purmerend – Politie onderzoekt steekincident Purmerend

Purmerend – Politie onderzoekt steekincident Purmerend

Op zaterdagavond rond 22.20 uur vond er een steekincident plaats aan de Zonnelaan in Purmerend. Een 15-jarige jongen uit Purmerend liep daarbij ernstige steekwonden op. Een 17-jarige jongen uit Purmerend raakte lichtgewond. Wat er aan de steekpartij voorafging is op dit moment nog niet bekend. De politie heeft twee 15-jarige verdachten uit Purmerend aangehouden. Hun rol bij de betrokkenheid van dit incident wordt onderzocht. De politie sluit niet uit dat er in de toekomst meerdere aanhoudingen zullen volgen.

Getuigen en camerabeelden
De politie kan uw hulp gebruiken. Heeft u iets opvallends gezien of gehoord aan de Zonnelaan rond genoemd tijdstip? Of heeft u camerabeelden die van belang zijn voor het onderzoek? Bel dan met 0900-8844 of tip gemakkelijk via het bijgaande formulier. Anoniem melden kan uiteraard ook via 0800-7000.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…