Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Nederland – Beelden relschoppers in AZ-stadion openbaar

Nederland – Beelden relschoppers in AZ-stadion openbaar

Beelden van verdachten van de rellen in het AZ-stadion worden dinsdag 23 mei getoond in Opsporing Verzocht. Het opsporingsteam van de politie dat de ongeregeldheden van vorige week onderzoekt, hoopt dat het publiek meehelpt bij het identificeren van relschoppers.

Tegen het eind van het voetbalduel AZ – West Ham United op donderdag 18 mei ging het mis op een tribune. Een grote groep personen brak door een scheidingshek en viel andere bezoekers aan. Elders in het stadion werden vernielingen verricht. Een speciaal daarvoor opgericht opsporingsteam probeert de relschoppers te identificeren. Hiervoor beschikt ze over verschillende camerabeelden. De eerste beelden van verdachten zijn te zien in de uitzending van Opsporing Verzocht.
Mocht u informatie hebben over de rellen en/of de betrokkenen, neem dan contact op met de politie.

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…