Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Koedijk – Identiteit overleden persoon in Koedijk bekend (Update 17 mei 2023)

Koedijk – Identiteit overleden persoon in Koedijk bekend (Update 17 mei 2023)

De overleden persoon die op woensdag 12 april werd aangetroffen in het water aan het Klippad in Koedijk is een 29-jarige man uit Alkmaar. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het overlijden.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek om te kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd.

Gevonden jas

In eerdere berichtgeving meldden wij dat er aan de Isarstraat tijdens het onderzoek door de politie een jas was gevonden. Inmiddels weten wij dat deze jas van het slachtoffer was. Wij danken iedereen die heeft meegedacht om duidelijkheid te krijgen over de jas.

Update 17 mei 2023:

Uit het onderzoek tot nu toe is gebleken dat er sprake lijkt te zijn van een noodlottig ongeval. Er zijn binnen het tot op heden verrichte onderzoek geen aanwijzingen naar voren gekomen die wijzen op een misdrijf. Het onderzoek is nog niet volledig afgerond, maar zoals gezegd lijkt het te gaan om een noodlottig ongeval.

Lees hier onze eerder berichtgeving over de overleden persoon in Koedijk.

2023074595

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…