Home Noord-Holland Zaandam – Getuigen gezocht na woningoverval in Zaandam

Zaandam – Getuigen gezocht na woningoverval in Zaandam

De politie kreeg maandagavond 10 april rond 18.30 uur een melding van een woningoverval aan de Langeweide. De politie zoekt camerabeelden en getuigen.

Onder bedreigende omstandigheden doorzochten twee verdachten de woning aan de Langeweide terwijl een 59-jarige vrouw daar aanwezig was. Het is onduidelijk met voor buit de verdachten zijn vertrokken. De twee personen zijn, nadat zij de woning verlieten, in de richting van de Schaarweide gelopen. De politie heeft in de omgeving uitgekeken naar de personen, maar de verdachten zijn niet aangetroffen.

Signalement verdachten

Persoon 1

  • Man
  • Tussen de 40 en 50 jaar oud
  • Ongeveer 1.65 meter
  • Mager tot slank postuur
  • Kort zwart met grijs haar
  • Licht getinte huidskleur

Persoon 2

  • Man
  • Licht getinte huidskleur
  • Zwarte shawl
  • Donkere capuchon

U kunt ons helpen
Voor het incident zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. Daarom komt de politie graag in contact met mensen die meer informatie hebben, rond dit tijdstip iets verdachts hebben gezien in de buurt van de Langeweide of beschikken over beelden. Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844 of vul het tipformulier in. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

2023073079

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…