Home Noord-Holland Zaandam – Twee aanhoudingen na digitale bedreiging aan adres Zaanse school

Zaandam – Twee aanhoudingen na digitale bedreiging aan adres Zaanse school

De politie heeft vandaag, zaterdag 8 april, in het onderzoek naar een digitale bedreiging aan het adres van een Zaanse onderwijsinstelling twee aanhoudingen verricht. Het gaat om twee minderjarige jongens uit Zaandam.

Sinds dinsdag 4 april jl. doet de politie onderzoek naar de digitale bedreiging. Eerder werd op dinsdagavond al een minderjarige jongen uit Zaandam aangehouden. Hij werd heengezonden en zijn mogelijke betrokkenheid wordt verder onderzocht.

De verdachten zitten vast op het politiebureau voor verhoor. Ze zitten in beperkingen wat betekent dat ze alleen met hun advocaat mogen communiceren. Daarom wordt op dit moment geen verdere inhoudelijke informatie verstrekt. Het onderzoek van de politie naar wie verantwoordelijk is voor een digitale bedreiging aan het adres van een Zaanse onderwijsinstelling gaat verder.

Lees hier de eerdere berichtgeving.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…