Home Noord-Holland Zaandam – Getuigen gezocht na explosie Zaandam

Zaandam – Getuigen gezocht na explosie Zaandam

De politie zoekt getuigen van een explosie aan de Heijermansstraat in Zaandam. Rond 02.40 uur is hier vuurwerk bij een woning naar binnen gegooid en ontploft. Gelukkig raakte niemand gewond.

De bewoners werden in de nacht opgeschikt door een harde knal. Vrijwel direct is de politie ingeschakeld. Ook is Team Explosievenverkenning naar de locatie gekomen voor onderzoek. Hieruit is gebleken dat het om zwaar vuurwerk ging. De politie heeft nog niemand aangehouden en verricht verder onderzoek naar het incident.

Getuigenoproep

Was u rond dit tijdstip in de omgeving aan de Heijermansstraat in Zaandam? Of heeft u een camera in de buurt en beelden van de mogelijke verdachte(n)? Meldt u zich dan via 0900-8844. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. U kunt ook uw tips en beelden direct toesturen via het tipformulier.

2023069489

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…