Home Noord-Holland Zaandam – Man valt van brug en raakt zwaargewond

Zaandam – Man valt van brug en raakt zwaargewond

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van een ernstig ongeval op de Beatrixbrug in Zaandam. Een 36-jarige man zonder woon-of verblijfplaats is hierbij ernstig gewond geraakt aan het gelaat. Hij viel van de brug met zijn gezicht op een betonnen plaat en vervolgens in het water. De brug was op dat moment geopend voor een passerend schip. Een passant, een 34-jarige Zaandammer, sprong in het water om de man te redden. Met omstanders zijn de mannen uit het water geholpen.

De hulpdiensten hebben de zorg voor de gewonde man overgenomen. Hij is opgenomen in het ziekenhuis en niet aanspreekbaar. Het betreft een 36-jarige man van Portugese afkomst. Mocht u weten waar hij verbleef en mist u hem momenteel, stelt u zich dan in verbinding met de politie.

De redder kon na een warme douche weer huiswaarts. 

Het is bekend dat er beelden in omloop zijn van het voorval. De beelden opgenomen vanuit een bus zijn bij de politie bekend Mocht u beschikken over andere beelden dan komt de politie daarvan graag in het bezit. U kunt ze uploaden via  dit formulier onder vermelding van 2023044832. Ook als u getuige bent geweest van de aanleiding van het ongeluk en u heeft nog niet met de politie gesproken, dan horen wij dat graag. Gelieve dan 0900-8844 te bellen of u te melden via onderstaand tipformulier.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…