Home Noord-Holland Zaandam – Gezocht – Woningoverval Stadskwekerij Zaandam

Zaandam – Gezocht – Woningoverval Stadskwekerij Zaandam

Op dinsdagmorgen 30 augustus 2022 is omstreeks 04.30 uur een man overvallen in een woning aan de Stadskwekerij. Het slachtoffer is hierbij vastgebonden en meerdere keren geslagen. Hij moest zich uiteindelijk onder doktersbehandeling stellen. Er is onder meer geld buitgemaakt. De politie heeft beelden van de overvallers en één van hen kijkt tijdens zijn daad in de camera. Wie herkent de verdachte?

De politie heeft beelden van de overvallers en één van hen kijkt tijdens zijn daad in de camera. Hij heeft ook een herkenbaar loopje. Op de bewegende beelden zien we verder hun kleding. De verdachten hebben gebruik gemaakt van een witte Volkswagen Transporter. 

Wie herkent de verdachte(n)?

 

Eerder heeft de politie dit persbericht uitgevaardigd over dit incident.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…