Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Getuigen gezocht na schietincident in Alkmaar

Alkmaar – Getuigen gezocht na schietincident in Alkmaar

Woensdagmiddag rond 17.30 uur is een 46-jarige man beschoten met vermoedelijk een vuurwapengelijkend voorwerp aan de Willem Kaftstraat in Alkmaar. De man raakte lichtgewond en is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Er was een woordenwisseling gaande tussen het slachtoffer en de man. Toen de man wegliep zag hij dat de verdachte een voorwerp pakte en op hem richtte. De man is direct naar huis gerend en heeft vervolgens de politie gebeld. De verdachte is na een zoekslag niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:

  • Lichte huidskleur
  • 1,85 tot 1,90 meter lang
  • Zwart tasje
  • Zwarte muts
  • Geheel in zwart gekleed

De politie onderzoekt het incident. Wij zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden. Was u rond 17.30 uur in de omgeving van eerdergenoemde locatie? Of heeft u een camera in de buurt en beelden van de mogelijke verdachte? Meldt u zich dan via 0900-8844. U kunt ook uw tips en beelden direct toesturen via het tipformulier.

2022261859

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…