Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Vijf schoten op woning Alkmaar, getuigen gezocht

Alkmaar – Vijf schoten op woning Alkmaar, getuigen gezocht

Op dinsdag 22 november rond 23.30 uur lost een persoon vijf schoten op een woning aan de Lekstraat in Alkmaar. Gelukkig raakt hier niemand bij gewond. De politie zoekt een verdachte die vlak na de beschieting wegrijdt op een snor- of bromfiets.

De bewoners waren thuis toen zij ineens vijf schoten hoorden. De politie kwam snel ter plaatse en verrichte onderzoek in de buurt van de woning. Hierbij werden kogelinslagen in het voorraam van de woning aangetroffen en  patroonhulzen gevonden.

Getuigen gezocht
Mogelijk heeft u ‘s avonds iets opvallends gezien of gehoord en/of heeft u informatie over mogelijke verdachte(n). Ook camerabeelden zijn heel erg welkom. Bel met 0900-8844. Beelden kunnen verstuurd worden via onderstaande tipformulier. Anoniem melden kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem/melden/. 

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…