Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Wildplassen (2x) rijden onder invloed (2x)

Alkmaar – Wildplassen (2x) rijden onder invloed (2x)

Een 30-jarige man heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Alkmaar vier keer te maken gehad met de politie. De eerste twee keer voor wildplassen en de derde en de vierde keer voor rijden onder invloed.

Binnen het kwartier kreeg de man twee keer een boete voor wildplassen. Daarna stapte de man, die onder invloed van alcohol verkeerde, in zijn auto. Bij het verlaten van de parkeergarage raakte de man een paaltje. Hierop werd de man aangehouden. Op het bureau blies de man 245 ugl. Drie keer teveel omdat de man beginnend bestuurder was (88 ugl maximale grens).

De man mocht met meerdere boetes en een rijverbod op zak het bureau verlaten. Toen besloot de man toch weer in de auto te stappen ondanks het uitgereikte rijverbod. Hierop is de man voor de vierde keer aangehouden.

2022236760

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…