Home Noord-Holland Zaandam – 53 bekeuringen voor overtreden noodverordening Politie stopt illegaal pokertoernooi

Zaandam – 53 bekeuringen voor overtreden noodverordening Politie stopt illegaal pokertoernooi

Na een melding heeft de politie van Zaanstad, in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.15 uur een illegaal pokertoernooi beëindigd. In een bedrijfspand aan de Penningweg waren 53 personen aanwezig, die naar later bleek, een illegaal pokertoernooi hielden. Aangezien de maatregelen rond de noodverordening overtreden werden, zijn alle aanwezigen bekeurd. Die boete is 390 euro per persoon.

Zeven personen, in de leeftijd tussen de 30 en 52 jaar, konden geen identiteitsbewijs tonen. Zij zijn aangehouden ter vaststelling van hun identiteit en overgebracht naar het politiebureau. Opvallend is dat de aanwezigen afkomstig waren uit heel Nederland.
Twee agenten zijn bij dit incident licht gewond geraakt. Zij hebben zich in het ziekenhuis laten behandelen en konden daarna hun werk gelukkig voortzetten. Bij dit incident is de Zaanse politie geassisteerd door collega’s van de politie Amsterdam, de Landelijke Eenheid en Koninklijke Marchaussee.

 

2020076511

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Mountainbiker mogelijk opzettelijk ten val gebracht in Amsterdamse Bos

In mei 2020 komt de 61-jarige Frits van de Voort in het Amsterdamse Bos hard ten val met z…