Home Noord-Holland Purmerend – Drie aanhoudingen na straatroof

Purmerend – Drie aanhoudingen na straatroof

Donderdagavond rond 20:30 uur heeft de politie drie Amsterdammers, twee 17-jarige jongens en een 18-jarige man, aangehouden op treinstation Overwhere in Purmerend. Zij worden verdacht van een straatroof op een maaltijdbezorger eerder die avond.

Rond 20:15 uur is een 17-jarige maaltijdbezorger uit Purmerend beroofd tijdens het afleveren van een bestelling op de Anne Franklaan. De bezorger wilde enkele pizza’s afleveren toen hij bij het afleveradres werd aangesproken door drie jongens die geld eisten. Van het slachtoffer werden een tasje met omzet, een telefoon en twee pizza’s afgenomen, waarna de drie verdachten ervandoor gingen. 

De politie is een zoekactie gestart en zag de mogelijke verdachten lopen in de buurt van station Overwhere. Agenten en aanwezige gemeentelijke handhavers hebben daarop de drie jonge mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verdachten zitten nog vast en de zaak wordt verder onderzocht.

 2020044665 /  2020044661
 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Mountainbiker mogelijk opzettelijk ten val gebracht in Amsterdamse Bos

In mei 2020 komt de 61-jarige Frits van de Voort in het Amsterdamse Bos hard ten val met z…