Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Graft – Over de rotonde

Graft – Over de rotonde

Op zondagavond reed een 43-jarige Rus in een bestelauto over de N244. Bij de rotonde op de kruising met de Burg Dalenbergstraat in West-Graftdijk vergat hij met de ronding mee te gaan, maar reed hij over de rotonde. Het gevolg was schade aan de auto en aan het straatmeubilair.

De bestuurder bleef niet op de plaats van het ongeval, maar reed weg. Onderweg kwam hij echter de politie tegen. De auto viel op door een lekke band en een ontbrekende bumper. Bij controle bleek de man alcohol te hebben gebruikt. Hij blies 665 ug/l. Dat is drie maal het voor hem geldende maximum van 220 ug/l (1,5 %o).  Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

2020078065

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van overval

Op woensdag 22 maart heeft een onbekende man een winkel aan de Derkinderenstraat in Nieuw-…